Den der kun ta'r spøg for spøg
og alvor kun alvorligt
Han og hun har faktisk fattet
begge dele dårligt

-Piet Hein

Forskelligt fra mit liv...

Forskelligt fra mit liv...

Ny hjemmeside PDF Udskriv

Så kører min nye hjemmeside endelig. Jeg har bygget den med Joomla! fordi et efter hvad jeg kunne læse mig til, skulle være et simpelt CMS at komme i gang med. Det viste sig da også at være rimeligt til at gå til.

Når  nu man ikke er den store hjememsidesnedker, og ikke har abitioner om at blive det (rigeligt med andre projekter), så må man jo finde nogle klodse der er til at finde ud af at samle, og hvor andre har gjort arbejdet.

Nu må jeg så bare til at "reklamere" lidt for at jeg igen er lidt mere aktiv på nettet. Må have skrevet en update på facebook og taget adressen med i min mail-signatur. 

Håber der kommer nogle besøgende forbi og ligger en kommentar. Det er nu en gang sjovest for mig, når jeg ved folk her været her.

Jeg håber at det at jeg har fået bygget siden her i et CMS, og dermed gjort det væsentligt lettere at tilføje og opdatere indhold, kommer til at betyde at jeg lidt oftere får taget mig sammen til at ligge små nyheder og andre opdateringer på - så kære gæst, kig ind igen Smile

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack