As I was going up the stair
I met a man who wasn't there
he wasn't there again today
I wish that man would go away

-Svend Åge Madsen, fra "Manden der opdagede at han ikke eksisterede"

Forskelligt fra mit liv...

Forskelligt fra mit liv...

Kaspers hjemmeside
Unittesting of interfaces PDF Udskriv

This post is a comment to a blog post by my former colleague Svein Arne about writing unit tests against interfaces. You should probably read that post first.

In that post he states:

The first thing we need to keep in mind is that we're writing the tests on something abstract. This means that we don't really know what to expect. When passing x in to the various implementations it's not certain that all of them will answer y. Actually hopefully only one of them would answer y where x is act and y is assert. If not there would be multiple implementations doing the exact same thing and that would kind of defeat the purpose.

This post is about why I doesn’t agree Smile

Læs mere…
 
Ny hjemmeside PDF Udskriv

Så kører min nye hjemmeside endelig. Jeg har bygget den med Joomla! fordi et efter hvad jeg kunne læse mig til, skulle være et simpelt CMS at komme i gang med. Det viste sig da også at være rimeligt til at gå til.

Læs mere…
 
Køer, pisk og gulerod PDF Udskriv

Her til morgen hørte jeg i radioen, at skattekommissionen anbefaler at lægge afgifter på køers udslip af gasser, for at reducere Danmarks påvirkning af ozonlaget.

Der var selvfølgelig en landmand der var skeptisk over for dette, og påpegede at resultatet let kunne være, at landmændende flyttede deres mælkeproduktion udenlands.

I den forbindelse kan jeg ikke lade være med at tænke: Hvad forestiller dem der kommer med sådan et foreslag sig egentlig? Tror de at køerne holder op med at prutte fordi det er for dyrt?

Læs mere…
 
Duften af røg PDF Udskriv

Min jakke dufter stadig lidt af bålrøg - skønt!

Vi havde et hyggeligt klanmøde, med godt fremmøde. Dejligt at der ser ud til at komme gang i klanen. Vi bagte kanelsnegle over bål, og duften af bålrøg hænger stadig en smule i min jakke.

Det var forøvrigt skønt at hænge det røglugtende tøj på stolen, og så komme hjem dagen efter og huske at jeg nu er aktiv spejder igen.

Sjovt så lidt der skal til at genoplive gode minder: Hyggesnak rundt om et bål, og duften i tøjet bagefter. Så er jeg spejder igen. Det helt klassiske spejderaktiviteter har nu en gang en særlig plads i mit hjerte.

 
Flere artikler...
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack