How can I be lost,
if I've got nowhere to go?

- Metallica, Unforgiven III

Forskelligt fra mit liv...

Forskelligt fra mit liv...

Dyr

Lukas
Fie
Lukas PDF Udskriv

Lukas i vask

Lukas var vores første kat.

Det hele startede med at Marias mor havde ondt af det lille pus! Han var pludselig dukket op i Marias forældres have, og miavede og virkede ikke som om han havde tænkt sig at gå igen. Da Marias far kom hjem, blev de så enige om at give kræet lidt mad

Senere kom vi på besøg, og specielt Maria kunne slet ikke tåle tanken om at han skulle til dyrlægen og sandsynligvis aflives, så resultatet blev, at han kom med os hjem.

Siden blev han en flot kat på knapt 5 kg, som laver masser af ballade, og nok skal bestemme hvornår hans mennesker må sove! Men her er et billede fra da han var lille og sød.

Senere kom Fie også til. Hende og Lukas havde deres kampe, og det var ærligt talt ikke altid lige sjovt.

Desværre har vi ikke Lukas længere. En gang havde kattene været på internat mens vi var på ferie, og da vi havde hentet dem og kom hjem igen. Var specielt Lukas helt vild for at skulle have mad, og gnubbede sig op af Marias ben. Men pludselig faldt han spjættende om på gulvet! Vi skyndte os afsted til dyrlægen - men det var for sent. Vores kat var død. Dyrlængen mente det måtte være en blodprop i hjertet.

Vi savner ham stadig ind imellem, men heldigvis har vi stadig Fie at more os med.

Lukas og Maria
 
Lukas i dynen
Lukas i blå dyne
Lukas med hans legemus
Lukas og tigerdyr
Lukas sover
Lukas vinker
Lukas med nissehue
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack